Fogelströmrummet

Under flera år har Stockholm Stadsmuseum varit stängt för renovering. Men den 27 april öppnade de dörrarna för allmänheten igen och det är vi glada för! Men ännu gladare är vi i Per Anders Fogelström – sällskapet som den 13 maj ska få gå på en separat invigning av det speciella rummet Fogelströmrummet.

Rummet är beläget längst ut i den norra flygeln med strålande utsikt över Gamla Stan, Slussen och Saltsjön. Fram till 1980-talet var det museets snickeri, men nu, vackrare än någonsin kommer det vara ett av museets konferensrum där man kan boka möten, mingel och borgerlig vigsel – med den text som är skriven av Fogelström.

Sällskapets ordförande Kent Josefsson.
Foto: Maria Avellone Neel, Stadsmuseum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.